Twoo dating sivusto, etelä-afrikka


twoo dating sivusto, etelä-afrikka

on ajanut pahasti ohi). Tutustu, apua ja ohjeita, valuutta/alue, eUR, suomi. Lisäksi mielenkiintoinen havainto oli, että vaikka missän oletettavasti vanhemmassa sanastossa ei Limpopon ndebelessä esiintynytkän klikkikonsonantteja, osasivat useat puhujat kuitenkin tuottaa klikkejä, ja jopa käyttävät niitä tietyissä sanoissa myös ndebeleä puhuessaan. Löydä hotelli, katso kaikki 673 matkailijoiden kuvaa.

3, minulla ei ole hyviä kirjoja. Se toimii provinssinsa päkaupunkina ja tunnetaan Etelä-Afrikan timanttiteollisuuden keskuksena. 3, näen kirjan hyvin. Nauhoitussessiot oli siis syytä pitä inhimillisen pituisina. Klikkien äntämys vaihteli silti suuresti niin puhujien välillä kuin myös yhden ja saman puhujan puheessa. Sen asukasluku on noin 210 000. Nämä erot kuitenkin kuuluivat yleensä korkeintaan ensimmäisillä äntämiskerroilla, ja lähinnä silloin kun yksi meistä oli ensin äntänyt sanat muita ngunikieliä vastaavalla tavalla, artikulaatiopaikat erotellen.

Palauta loitonnus, päivitetän karttaa, tulopäivä Lähtöpäivä. Kohteesta Wikipedia, siirry navigaatioon, siirry hakuun, avolouhos. Koska me kirjoittajat keskityimme omassa tutkimuksessamme klikkejä sisältävien sanojen äntämykseen, emme pysty tässä kertomaan tarkemmin siitä, millaisia havaintoja matkalla toonien osalta tehtiin. Nämä sanat vaikuttivat kuitenkin olevan uusia lainoja, luultavasti zulusta, jota monet koulutetummat ihmiset myös Mokopanen seudulla osaavat ainakin jonkin verran, ainakin jos työ- tai opiskelusyistä viettävät aikaa Pretoriassa tai Johannesburgissa. Oli siis kiinnostavaa havaita klikkien variaatiota Mpumalangassa sekä kognaattisanojen (eli alkuperältän samojen sanojen) konsonantteja Limpopossa. Noudettu kohteesta " ". Kimberley on kaupunki, northern Capen provinssissa, Etelä-Afrikassa. Ngunikielten ortografiassa esiintyy kolmenlaisia klikkejä: dentaalisia (c alveolaarisia (q) ja lateraalisia (x ja näiden eri variaatioita, kuten nasaalinen nq, soinnillinen gq tai aspiroitu. Tässä selvitystyössä kehyslauseiden käyttäminen oli ensiarvoisen tärkeä toonien ilmentymisen ailahtelevaisuuden johdosta, ja osittain juuri siksi kehyksiä käytettiin myös klikkisanojen kanssa mahdollisimman laajan aineiston kerämiseksi. 3, minulla on hyviä kirjoja.

Alun perin kaupunki tunnettiin nimellä. Limpopossa matkalla kenttäkohteisiin (Mashashane ja Ga-Maraba).


Sitemap