Dating palvelut jehovan todistajat


dating palvelut jehovan todistajat

Elokuu 2002 Vartiotorni.2. He uskovat, että Raamatun mukaan ihmiselämä alkaa hedelmöityksestä, joten aborttia pidetän murhana. Tupakointia pidetän ruumiin saastuttamisena, ja tupakointi onkin jäseniltä ehdottomasti kielletty. Mikäli joku seurakunnasta on syyllistynyt johonkin rikkomukseen, vanhimmat tarvittaessa kutsuvat koolle oikeuskomitean, joka käsittelee asiaa, kuulustelee syyllistynyttä ja antaa pätökset.

Kysymyksessä on palvontaan liittyvä periaate, jossa kunkin yksilön veri edustaa tämän elämä ja on pyhä Jumalan silmissä. Mediassa on esimerkiksi uutisoitu tapauksista, joissa Jehovan todistaja on kieltäytynyt verensiirroista tai kieltänyt sellaisen antamisen lapselleen. Jehovan todistajat ovat saaneet osakseen kritiikkiä. YK vaatii NGO-jäsenjärjestöiltän muun muassa YK:n peruskirjan ihanteiden jakamista.

Huumeet (alkoholia lukuun ottamatta) on kielletty. Heitä ei vaadita käyttämän tietynlaista vaatepartta (miehillä pitkä parta saattaa kuitenkin estä päsyn tärkeisiin virkoihin Jehovan todistajien keskuudessa; Paitsi esim. Lisäksi: Pätoimiston edustaja (entinen vyöhykevalvoja vierailee maailman eri haaratoimistoissa). Moraalittomuutta ja väkivallan ihailua, lisäksi sieltä selitetän löytyvän "epäterveellistä" materiaalia, kuten Jehovan todistajista eronneiden ja erotettujen, järjestön toimintaa kritisoimaan pätyneiden "luopioiden" kirjoituksia. Jehovan todistajilla on viikoittain kokouksia, joihin he osallistuvat ja he käyvät mahdollisuuksiensa mukaan kertomassa lähimmäisilleen Raamatun sisältämästä hyvästä uutisesta, joka liittyy Jumalan valtakuntaan.


Sitemap